2017. február 27., hétfő

Megkezdődött a második félév... 

A decemberi ünnepek elteltével óvodánk január 2.-án ismét kinyitott, s megkezdődött a második félév. 
Januárban az óvoda összes csoportjában szülői értekezletet tartottunk, ahol beszámoltunk a szülőknek az elmúlt időszakról és egyeztettük a tanév további programjait . 
A januártól májusig terjedő időszakban ismét sok program vár a gyerekekre.
 A mindennapi tevékenységek mellett, február első hetében " Maci" hetet tartottunk, melyen a macié volt a főszerep. Mackós mesék, mondókák ,dalok, maciszépségverseny, macisütemény készítése szórakoztatta a gyerekeket.
Közben a hideg téli időben izgatottan készültünk a farsangi bálra.  A gyerekek és az óvónénik vidám jelmezbe bújva próbálták elkergetni a telet. Az óvoda termei és folyosója még a farsangi díszben áll, de már készül a kiszebáb, hogy biztosan elmúljon a tél, s a gyerekekkel együtt énekszóval hívogassuk majd a tavaszt, míg ég a kisze az óvoda udvarán. A tavasz folyamán ismét bábműsor szórakoztatja a gyerekeket, s lassan nemzeti ünnepünk és a húsvéti készülődés is kezdetét veszi. Az óvónénik, már az anyák napi és az évzárói műsorokat tervezik. A gyerekekkel való foglalkozás mellett a háttérben készülünk két óvónő kolléganő minősítésére és a tanfelügyeletre is. A felsoroltakból is látszik, hogy a második félév is tartalmas, gazdag programokkal fog eltelni, melynek zárása a gyereknap lesz. 

Az óvoda nevelőtestülete.